واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

خبر امیر عبداللهیان درباره زمان از سرگیری مذاکرات هسته‌ای با ۴+۱

در جریان ملاقات خسرو ناظری دبیرکل جدید سازمان همکاری اقتصادی (اکو) با حسین امیر عبداللهیان، وزیر امور خارجه، طرفین درخصوص نقش سازمان اکو در منطقه و تقویت همکاری‌های مابین کشور‌های عضو رایزنی کردند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۹ - ۰۱ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 23
کد خبر: ۱۰۶۵۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، وزیر امور خارجه کشورمان از اجرای برخی طرح‌های زیربنایی و دراز مدت در حوزه‌های حمل و نقل، تجارت، مالی و بانکی در اکو اظهار رضایت و ابراز امیدواری کرد، طرح‌های ناتمام در دوره دبیرکلی ایشان به اتمام برسد.

وی همچنین از عملیات تروریستی اخیر در افغانستان که از کشور‌های مهم عضو اکو می‌باشد اظهار تاسف کرد.

امیرعبدللهیان همچنین به گفتگو‌های اخیر با اتحادیه اروپایی در تهران و ادامه آن در بروکسل اشاره و افزود، بزودی مذاکرات هسته‌ای با ۴+۱ از سر گرفته خواهد شد.

دبیرکل اکو نیز در این دیدار ضمن اظهار خوشحالی از حضور در ایران، از حمایت موثر جمهوری اسلامی ایران در خصوص انتخاب خود تشکر و گزارشی از فعالیت‌های سازمان اکو از جمله فرایند آماده سازی نشست سران اکو که قرار است در ۷ آذرماه در عشق آباد با حضور روسای جمهور کشور‌های عضو برگزار شود ارائه کرد.

وی همچنین با تاکید بر نقش محوری جمهوری اسلامی ایران در اکو، خواستار تدوام حمایت‌های کشورمان از این سازمان مهم منطقه‌ای شد.

وزیر امور خارجه نیز بر استمرار حمایت قوی جمهوری اسلامی ایران از سازمان اکو و دبیرکل تاکید و اظهار امیدواری کرد در نشست سران اکو که با حضور ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران برگزار خواهد شد تصمیمات مهمی برای شکوفایی بیشتر همکاری‌های منطقه‌ای گرفته شود.

شایان ذکر است خسرو ناظری از کشور تاجیکستان اخیرا به عنوان دبیرکل اکو منصوب شده است./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار